Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

rating-pie

Roompot Noordzee Résidence Dishoek scoort gemiddeld een 8,8

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 729 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.7
  • Gastvrijheid
    8.4
  • Kindvriendelijkheid
    7.2
  • Onderhoud
    8
  • Schoonmaak
    7.7
  • Service point
    8.3
  • Vakantieverblijf
    8.3

Bekijk 729 reviews

Naam: Danielle
Datum: 09 april 2024

Wat een prachtig park met geweldige medewerkers! en pal onderaan de duinpan, je staat in een paar minuten op het strand.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Hans Van den Heiligenberg
Datum: 08 april 2024

Supermooi park en praktisch huis +tuin! We hebben het reuze naar ons zin gehad! Alleen de bank is echt aan vervanging toe, de schoonmaak in de woonkamer was niet top. Er lag nog allerlei viezigheid onder de bank en de trappen naar boven waren niet schoon. De mierenplaag op de 1e verdieping werd gelijk opgelost.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    5
  • Onderhoud
    5
rating-pie
Naam: Angélique ter Beek
Datum: 04 april 2024

Topgelegen park. Mooi, groot appartement.
TIP leg gebruiksaanwijzing neer voor de oven/magnetron. Eventueel een föhn op de kamer.
Zeer aardige Melanie en Isabel die hielpen met parkeren en andere zaken.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 april 2024

We verbleven in het Evertsen appartement gelegen op de 2e verdieping. Heerlijk ruim en uitkijkend op de duinen en horeca. Nette inrichting van het appartement, met vloerverwarming. En je bent te voet zo op het strand, in de duinen en zelfs in het bos. Heerlijk genoten van de rust en natuur!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Judith Versluis
Datum: 03 april 2024

wat een ontzettend heerlijk rustig sfeervol en mooi park met alleen huizen,geen andere activiteiten,wat wij nu net prima vonden!
op looppafstand van strand en natuurgebied,winkels op wandel afstand(2,5 km) of 5 minuten rijafstand.
de huizen zijn werkelijk van alle gemakken voorzien en stralen best luxe uit.
gastvrijheid van de mensen die werken op park is top!

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Lieven Vandecaveye
Datum: 03 april 2024

10.
De rust en netheid van het park zijn ongezien.
Comfort was super omdat er per kamer een badkamer was. Dit zorgde ervoor dat wij vlot klaar waren.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 maart 2024

Fijn verblijf gehad!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 maart 2024

Mooi, luxe en rustig apprtement aan gezellig plein

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 maart 2024

Een prima verblijf echter de bank zat onder de hondenharen van de vorige bewoners. Tevens zaten ook alle kussens van de bank onder de haren. We hebben als eerste deze met een stofzuiger verwijder van de bank en kussens. De plaid voor op de bank hebben we buiten gelegd omdat dit niet schoon te maken was. De mat aan de achterkant bij de tuindeur zat vol met hondenharen. Ook deze hebben we schoon moeten maken.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    5
  • Schoonmaak
    4
  • Onderhoud
    4
rating-pie
Naam: Leo Frijters
Datum: 25 maart 2024

een heel mooi appartement,en super schoon.

mooi gelegen,recht aan de duinen.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.