Reviews

Roompot Noordzee Résidence Dishoek scoort gemiddeld een 8,6

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 2.552 beoordelingen.

rating-pie
Aanbevelen
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid
rating-pie

Naam: F.
Datum: 25 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Thuis komen, na vele malen geweest te zijn!

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

We komen ieder jaar in november 2 week, geweldige plek, leuke medewerkers die service in hoog vaandel hebben, alleen de schoonmaak kan echt beter.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

We hebben een fijn verblijf gehad in een mooi huisje in Noordzee Residence Dishoek!

rating-pie

Naam: Dennis Bakker
Datum: 15 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Mooi en rustig vakantiepark op een top locatie aan het strand. De vakantiewoningen zien er erg leuk uit en het “mini dorp” heeft een leuke en sfeervolle uitstraling. Bij aankomst was er iets niet in orde met de schoonmaak en dit werd gelijk goed opgelost door een medewerker. Kortom, top verblijf op een leuk park, in een mooi huis en op een top locatie!

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Wij hadden een hele fijne vakantie in Roompot Dishoek. Een aangenaam park, iets minder voor in de zomermaanden denk ik, aangezien de huisjes en tuinen wel heel dicht bij elkaar liggen en er dan weinig privacy is. In ons type woning De With luxe outdoor 8 vonden we de eetkamer wel heel erg nauw, was niet comfortabel om met 8 personen aan tafel te eten. Wel ruime kamers op eerste verdieping met elk eigen badkamer, de slaapkamers op 2e verdiep waren dan weer heel wat kleiner en jammer dat enkele bedden waren. Wel een fijne ligging van het park dichtbij zee, ook heel aangenaam dat er enkele restaurants aan het park aanwezig waren. Wel weinig parkeerruimte, we waren met 3 wagens. Ook geen winkeltje in de buurt, in zomermaanden zou dat wel het geval zijn. Top service van service point bij herstelling lamp keuken en de BBQ die niet proper was is men ook onmiddellijk komen reinigen, super vriendelijk personeel.

rating-pie

Naam: Thea
Datum: 14 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Geweldig park. Keurig verzorgd, geweldige ligging. Duin over en je bent op het strand. Super restaurant op het park

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Goed kleinschalig park op mooie locatie. Huisjes enigszins dicht op elkaar. Verder alles prima verzorgd