Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 14 dagen

Dit geldt voor boekingen waarvan de aankomstdatum over minimaal 30 dagen is, gerekend vanaf de dag waarop je boekt. Annuleren kan heel makkelijk via Mijn Roompot. Boek je een last-minute met aankomst binnen 30 dagen? Of wil je na 14 dagen annuleren? Dan gelden onze normale annuleringstarieven.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 14 dagen

Reviews

rating-pie

Roompot Noordzee Résidence Dishoek scoort gemiddeld een 8,8

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 695 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.7
  • Gastvrijheid
    8.5
  • Kindvriendelijkheid
    8.1
  • Onderhoud
    8
  • Schoonmaak
    7.6
  • Service point
    8.3
  • Vakantieverblijf
    8.3

Bekijk 695 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 juli 2024

Netjes verzorgt park. Maar nauwelijks faciliteiten

Accomodatie was netjes en verzorgt. Enkele minpunten waren de tuin. Er was een huisdier toegestaan in het huisje, enkel was heel de tuin omringt door schelpen zonder gras. Totaal niet diervriendelijk. Onze hond heeft dan ook een kleine snijwond opgelopen aan zijn pootje. Een ander minpunt was dat er heel weinig afhaal gelegenheid voor eten was. 2 dagen hebben we op het park na 19u geen afhaalmogelijkheid gevonden. Pizza uitverkocht om 18u30, frituur sloot om 19u (ook al stond op de site 21u vermeld) we zijn 2 avonden naar zoutelande moeten rijden voor een afhaalmaaltijd.

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 juli 2024

Heerlijk verblijf gehad

We zijn in juli 2024 in een huisje verbleven. We hadden een baby van 5 maanden bij ons. Het verblijf was schoon, alles aanwezig voor een baby en kleine kinderen, luxe, netjes (niet afgeleefd oid). We hebben een heerlijk verblijf gehad. Het huisje was groot en elke slaapkamer had een eigen badkamer en tv. Geen animatie op het park, maar daar waren we ook niet naar op zoek. Zat een leuke, ingerichte tuin bij het huisje. Contact met buurkinderen gemaakt. Het huisje ligt letterlijk op steenworp afstand van het strand. Er is een duinpad wat - alhoewel steil omhoog - goed te bewandelen is met de kinderwagen. Leuke ijssalon dichtbij.

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 juli 2024

Alles was prima in orde echter het gras onderhoud op donderdag 08:30 uitvoeren is wat aan de vroege kant als je vakantie viert.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 09 juli 2024

Lokatie mooi dichtbij strand daarom dit geboekt!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 09 juli 2024

de gezellige drukte en de onmiddellijke nabijheid van restaurants en strand sprak ons zeer aan

rating-pie
Naam: Jaap van der Steen
Datum: 08 juli 2024

Fijne vakantie op een prettig park.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 juli 2024

Top vakantie! Mooi en degelijk huisje. Fijne sfeer. Beste vakantiehuisje wat we al gehad hebben!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Yvon
Datum: 08 juli 2024

Zoals al in eerdere mailverkeer weergegeven, huis was smoezelig,veel dode vliegen overal,niet fris bij aankomst. Vaatwasser moest nog uitgepakt. Wasmachine en droger niet te gebruiken doordat deze verschoven waren en deuren daardoor niet open konden. Na 2 dagen rioleringsprobleem, ontlasting kwam via doucheputje bij slaapkamer naar boven. Hebben toen contact gezocht en ander huisje gekregen, was aanzienlijk mooier huisje. Schoner en minder uitgeleefd.

rating-pie
Naam: Bets Boemaars
Datum: 08 juli 2024

prachtig appartement

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 juli 2024

Weekendje Dishoek

Schoon verblijf, mooi aangelegd

rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 14 dagen

Dit geldt voor boekingen waarvan de aankomstdatum over minimaal 30 dagen is, gerekend vanaf de dag waarop je boekt. Annuleren kan heel makkelijk via Mijn Roompot. Boek je een last-minute met aankomst binnen 30 dagen? Of wil je na 14 dagen annuleren? Dan gelden onze normale annuleringstarieven.