Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

Bekijk 0 reviews

Naam: Erica Dudan
Datum: 27 april 2024

Goed voor paar dagen

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Simone
Datum: 26 april 2024

Mooi kleinschalig rustig park met prachtige ligging. Niet heel toeristisch qua voorzieningen maar daardoor perfect.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 april 2024

Wij verbleven een weekend in een 6 persoons huisje met ons gezin met volwassen kinderen en hond. We hebben allemaal erg genoten op het mooie vakantiepark. Perfecte ligging met mooie wandelpaden en vlakbij zee. Praktisch huisje met 3 badkamers en gezellig omheinde tuin met terras. Voor herhaling vatbaar! Het weer heeft daar zeker aan meegeholpen :)

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 april 2024

Vloeren graag met water schoonmaken! Gezellig pleintje. Goede horecavoorziening en mooie ligging voor gasten die zeer goed te been zijn. Best vermelden bij het aanbod!!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    6
  • Service point
    6
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 april 2024

Fijne plek om te zijn…

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 april 2024

Comfortbungalow met hotelservice qua bedden en handdoeken. Locatie vlakbij de strandopgang

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 april 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 april 2024

Kleinschaligheid van het park met directe bereikbaarheid van het strand vlakbij, de praktische inrichting van het type huis dat wij huurden ....

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 april 2024

Genieten en tot rust komen…de dagelijkse ratrace ontvluchten.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Danielle
Datum: 09 april 2024

Wat een prachtig park met geweldige medewerkers! en pal onderaan de duinpan, je staat in een paar minuten op het strand.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.