Aankomst en vertrek

Algemeen

Parkeren

Per vakantieverblijf t/m 4 personen is één parkeerplaats beschikbaar bij de accommodatie en per vakantieverblijf t/m 9 personen zijn er twee parkeerplaatsen beschikbaar bij de accommodatie.

Oplaadpunt elektrische auto's

Het park beschikt over een centraal oplaadpunt voor elektrische auto's. Een deel van de vakantieverblijven beschikt over een privé oplaadpunt. Deze verblijven kun je met voorkeur boeken. Om een oplaadpunt te gebruiken dien je in het bezit te zijn van een laadpas die geaccepteerd wordt bij Ecotap laadpunten.

Openstaande posten

Heb je een openstaande post, dan dien je dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien je het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt of dit direct gaat doen, dan moet je bij aankomst op het Service point een geldig betalingsbewijs kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet je de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Serviceset

Voor je gemak hebben wij een serviceset in je vakantieverblijf gelegd. 

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf te melden bij het Service point.

Service point

Telefoonnummer

Het Service point is te bereiken via telefoonnummer 0031 (0)118 551 119.

Aankomst

Vanaf 16.00 uur ben je van harte welkom op ons park. Aanreizen kan op maandag tot 17.30 uur en op vrijdag tot 18.00 uur. Arriveer je buitenom de openingstijden van het Service point dan verzoeken wij je tijdig contact op te nemen met het Service point.

Toegang tot het park/vakantieverblijf

De code die je eerder via de mail van ons heeft ontvangen dient als toegangscode voor je vakantieverblijf. Je kan bij aankomst direct doorrijden naar je vakantieverblijf. 

Navigatie

De ingang van het park bevindt zich aan de Kaapduinseweg. Deze weg kan je ingeven in je navigatie. Zodra je deze weg inrijdt zie je het vakantiepark liggen. 

Wifi

De inlogcode van de gratis wifi kan je vinden op de buitenzijde van het keukenkastje.

Vertrek

Op je vertrekdag verzoeken wij je je vakantieverblijf voor 10.00 uur te verlaten. 

Nadat je vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst je vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,- per vakantieverblijf per periode. Als je het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en je IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek naar je over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. Je krijgt hierover schriftelijk bericht.