Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

Bekijk 0 reviews

Naam: Johan van den Eynde
Datum: 13 mei 2024

Prachtig huis met alle comfort! Rustige ligging en mooie tuin.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 mei 2024

Huisje was zo ongezellig, hing niks aan de muur was gewoon akelig om binnen te zitten. Huisje was recht tegenover de milieustraat waar de hele dag mensen, ook van de restaurants afval komen brengen en dan de deksel met harde klap dichtvalt (zou demper op kunnen) mensen met auto laten dan hun motor draaien om afval weg te gooien en zitten wij met enkel een haagje ertussen uitlaatdampen in te ademen. Kussens voor op de buitenbank niet gezien, geen uitleg waar wat te vinden, ligbedje kapot. Huisjes zien er leuk uit van de buitenkant maar vonden het al met al een teleurstelling.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    6
  • Service point
    6
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 mei 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    5
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    4
rating-pie
Naam: R.F. van Schip
Datum: 06 mei 2024

comfortabel

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Nick Schepers
Datum: 06 mei 2024

Park mooie ligging, goed onderhouden, rustig. Punt van kritiek: voor 7 personen is de leefruimte aan de erg krappe kant!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 april 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Linda Meijer
Datum: 29 april 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Etienne De Bree
Datum: 27 april 2024

Geweldige ligging zo vlak bij zee en met restaurants om de hoek. En fijn dat ieder een eigen badkamer had. Het huisje was prima schoon. Jammer van de twee handdoeken waarop vieze vlekken zaten en dat de fietsen niet in een schuurtje konden. Verder alles prima in orde. We hebben genoten!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Erica Dudan
Datum: 27 april 2024

Goed voor paar dagen

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Simone
Datum: 26 april 2024

Mooi kleinschalig rustig park met prachtige ligging. Niet heel toeristisch qua voorzieningen maar daardoor perfect.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.