Reviews

rating-pie

Naam: Ellis
Datum: 14 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Wij hebben een topweekend gehad op dit park. Heel fijn huis, zag er echt keurig uit. Heel fijn ook dat alle slaapkamers een eigen badkamer hebben.
Restaurantjes, terrasjes en de zee op loopafstand. Wij komen zeker nog eens terug!

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Mooi park, fantastische ligging aan strand, nette/schone/comfortabele woning.
Enige aandachtspunten:
-Bank zit behoorlijk doorgezakt en oncomfortabel.
-Beschrijving van woning noemt de aanwezigheid van een smart-tv, deze staat echter in één van de slaapkamers en niet in woonkamer. Een avondje netflixen op de bank zit er dus niet in. Was handig geweest om te weten op voorhand.
-Er is in de woning geen instructie beschikbaar over bediening van combi-magnrtron en gashaard. Zou wel handig zijn.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Heerlijke ontspannende vakantie met prachtig weer.

rating-pie

Naam: Piet Smith
Datum: 13 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

rust en ruimte en heel mooi, luxe huisje

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Mooie rustige vakantie, vindt alleen jammer dat de kachel moeilijk te regelen is thermostaten op 16 graden en in het appartement wordt het nog 24.8 graden.

rating-pie

Naam: Anoniem ook
Datum: 11 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Mooi huisje met alles erop en eraan bedden fijn opgemaakt en ook nog een lekker setje om te douche

rating-pie

Naam: Sandrina H
Datum: 11 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Het is een rustig park, lekker dichtbij zee. Mooi huis met alles wat je nodig hebt.
Goed geholpen toen de voordeur niet meer open wilde. Kom zeker terug!

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Het was wederom heerlijk en voor herhaling vatbaar. Volgend jaar komen we zeker weer. We hebben het park ook al bij anderen aangeraden.